Güncel Haberler

Blatt: “Michael Jordan, LeBron James’den Daha Büyük Bir Oyuncu.”

Netflix’de yayınlanan ve Michael Jordan‘ın kariyerinin önemli günlerini konu alan The Last Dance belgeselinin gündeme oturduğu bu günlerde hem NBA hem de Avrupa’da önemli bir kariyeri olan tecrübeli koç David Blatt, Jordan-Lebron karşılaşmasında tarafını belli etti.

Tüm basketbolseverlerin en çok tartışmayı sevdiği konulardan biri olan Michael Jordan – Lebron James kıyaslaması üzerine koç Blatt’ten önemli açıklamalar geldi. Israel Hayom’a konuşan 60 yaşındaki Blatt, şu ifadeleri kullandı:

Michael Jordan, LeBron James’den daha büyük bir oyuncu. Tek bir takımla en fazla şampiyonluğu kazandı ve her zaman “ben” değil, “bizin” üzerine odaklandı. Elbette yetenek ve etki açısından ikisi de tarihin en iyi beş oyuncusu arasında yer alıyor.

Israel Hayom & Eurohoops

2 sezon boyunca, 2014-2016 yılları arasında, Cleveland Cavaliers‘ı çalıştıran Blatt, LeBron James ile ilişkisini iyi seviyede sürdüremeyince işinden olmuştu. Daha sonrasında kariyerine Avrupa’da devam eden Blatt, ülkemizde Darüşşafaka ve Olympiakos’u çalıştırmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …