Güncel Haberler

RESMİ: Limoges’dan İki Transfer Hamlesi Geldi

Coronavirüs salgını nedeniyle tüm Avrupa ligleri gibi Fransa JeepElite Pro A da askıya alınmış durumda ve sezonun nasıl tamamlanacağı netleşmiş değil.

Bu belirsizliğe rağmen ligin köklü ekiplerinden Limoges iki önemli transfer hamlesine imza attı.

İlk hamleleri kadronun tecrübeli kanat oyuncusu Marcus Ginyard ile nikah tazelemek oldu ve 3 yıllık yeni bir kontrata imza attılar. 1.95 metre boyunda olan 32 yaşındaki kanat oyuncusu sezon askıya alınana kadar Pro A’da 17 maçta ortalama 26.2 dakika süre alırken 9.8 sayı, %48.3 3sayı, 2.8 ribaund, 1.1 asist, 1.3 top çalma ve EuroCup’da ise 5 maçta ortalama 27.8 dakika süre alırken 10.0 sayı, %47.1 3sayı, 3.9 ribaund, 1.0 asist, 1.0 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti.

Limoges ilk dış transfer hamlesini ise Strasbourg‘dan yaptı. Genç oyuncu Ludovic Beyhurst ile 2 yıllık sözleşme imzaladılar. 1.68 metre boyunda olan 21 yaşındaki Fransız oyun kurucu, geçen sezon ortasında takıma Strasbourg’dan kiralık olarak alınmış ve Pro A’da 12 maçta ortalama 18.7 dakika süre alırken 6.8 sayı, 1.5 ribaund, 4.3 asist, 1.4 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fransa All-Star’da Dünya Karması, Fransa Karması’nı Yendi (James MVP seçildi)

Paris’in ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Fransa All-Star maçında Dünya Karması, Fransa Karması’nı 154-149’luk skorla yenmeyi …