Güncel Haberler

CSKA Başkanı Vatutin’den İlginç Bir Çözüm Önerisi Geldi!

Coronavirüs salgını insan sağlığı dışında ekonomiyi de maalesef negatif olarak etkileyecek ve bu etkinin spor organizasyonlarını %25 oranında küçültmesi bekleniyor finansal anlamda.

İşte bu noktada Turkish Airlines Euroleague ve VTB Lig‘in favorilerinden CSKA Moskova‘nın başkanı Andrey Vatutin‘den krizin doğuracağı finansal sorunlara bir nebze olsun çare olabilmek adına ilginç bir öneri geldi.

Rus sitesi Sports.ru’ya konuşan Vatutin şu ifadeleri kullandı:

Spor kulüpleri ve ligler devlet desteğine ihtiyaç duyuyor ancak bu para yardımı şeklinde değil, doğru düzgün yasalara ihtiyacımız var. Örneğin spor tesislerinde bira satışının geri dönmesi. Para kazanmak için daha fazla fırsata sahip olmalıyız.

Sports.ru & Eurohoops

Aslında bu önerinin benzeri 2019 yılında futbol için gündeme gelmişti. Rusya’da hükümet futbol maçlarında stadlarda bira satışına izin verecek bir önerge sundu ancak yürürlülüğe girmedi.

Avrupa ülkelerinin bir çoğunda ise basketbol maçlarında alkollü ürünlerin satılması yasaklanmış durumda fakat NBA’de ise bu durum tam tersi şekilde devam ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …