Güncel Haberler

RESMİ: Darüşşafaka Tekfen Colson ile Yollarını Ayırdı

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Tekfen, Birleşik Amerikalı forvet Bonzie Colson ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Hatırlayacağınız üzere Daçka bir diğer yabancısı Jones ile de yollarını ayırmıştı.

Kulüpten açıklamada şu ifadelere yer verildi:

2019 –2020 Sezonu başında, NBA takımlarından Milwaukee Bucks’tan transfer ederek kadromuza kattığımız, 7DAYS EuroCup, Solgar Vitamin Türkiye Kupası ve İNG Basketbol Süper Ligi turnuvalarında gösterdiği performansla önemli katkılar sağlayan oyuncumuz Bonzie COLSON ile devam eden sözleşmemiz karşılıklı mutabakat ile sonlandırılmıştır.

Bonzie COLSON’a, kulübümüz adına yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki basketbol hayatında başarılar dileriz.

Darüşşafaka Tekfen Resmi Web Sitesi

1.98 metre boyunda olan 24 yaşındaki forvet, ABD dışındaki ilk tecrübesinde Daçka forması ile hem EuroCup’da hem de BSL’de gayet iyi bir sınav verdi ve bana göre Euroleague seviyesinde dahi kendisine alternatif oyuncu olarak yer bulabilecek kalitede olduğunu gösterdi. Modern basketbolda her iki forvet pozisyonunda da oynayabilecek özelliklere sahip olan, özellikle uzun kolları, dış şut tehditi ve atletizmi ile dikkat çeken Colson’u düşük bütçeli alt sınıf Euroleague takımlarından birinde görürsek hiç şaşırmam açıkçası.

https://www.youtube.com/watch?v=0SbwKHFMBno

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …