Güncel Haberler

RESMİ: Darüşşafaka Jones ile Yollarını Ayırdı

Darüşşafaka Tekfen geçen yaz kadrosuna kattığı tecrübeli forvet Jarrod Jones ile karşılıklı anlaşarak kontrat feshine gitti.

Daçka, Macaristan pasaportu da bulunan ABD’li 4 numara Jones ile yollarını ayırdığını resmi bir açıklama yayınlayarak duyurdu:

2019 –2020 Sezonu başında, Darüşşafaka Tekfen kadrosuna katılan, mücadele ettiğimiz, EuroCup, Türkiye Kupası ve İNG Basketbol Ligi yolculuğumuzda gösterdiği performansla önemli katkılar sağlayan oyuncumuz, Jarrod JONES ile devam eden sözleşmemiz karşılıklı mutabakat ile sonlanmıştır.

Jarrod Jones’a, Darüşşafaka Tekfen, olarak yapmış olduğu katkılardan dolayı, teşekkür eder, bundan sonraki basketbol hayatında başarılar dileriz.

Darüşşafaka Tekfen Resmi Web Sitesi

2.05 boyunda olan 29 yaşındaki tecrübeli uzun bu sezon Daçka forması ile 7DAYS EuroCup, Türkiye Kupası ve ING Basketbol Süper Ligi sahnelerinde toplam 42 maça çıkarken, 10.2 sayı, 5.4 ribaund istatistikleriyle mücadele etmişti. Karşıyaka ve Monaco döneminin aksine hücumda daha kısır bir performans sergileyen Jones, genelde aldığı süreleri iyi değerlendirememiş ve savunmada da koç Ernak’ın istediği enerjiyi ortaya koyamamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …