Güncel Haberler

Rodriguez: “Milano’da Kalmak Dışında Başka Bir Düşüncem Yok.”

Olimpia Milano‘nun İspanyol yıldızı Sergio Rodriguez, Solobasket’e bir röportaj verdi.

2019 yazından bu yana İtalyan ekibinin formasını giyen tecrübeli oyuncu kulübün büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve takımda kalmak dışında başka bir opsiyonu düşünmediğini dile getirdi:

Milano‘da kalmak dışında başka bir düşüncem yok. 2 yıllık kontratım daha var. Bence takımın, kulübün ve şehrin muazzam bir potansiyeli var. Çok mutluyum. Daha başka bir şey de düşünmüyorum.

Solobasket & Eurohoops

Koç Messina ile 2010-11 sezonunda Real Madrid çatısı altında da birlikte çalışan Rodriguez koçu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Messina NBA’de, Madrid’te, CSKA‘da çalıştı… Global bir vizyonu var. Onunla her gün çalışabiliyor olmaktan ötürü gururluyum. Onun bilgeliğinden yararlanıyorum, iyi zamanları onunla paylaşabiliyorum. Bu yıl hem saha içi hem de saha dışında fazlaca iyi anımız oldu. Oyuncunun dilinden çok iyi anlayan ve herkese rahat çalışma ortamı sağlayan bir koç Messina.

Solobasket & Eurohoops

Rodriguez, iptal edilen Serie A için ise şu ifadeleri kullandı:

Bence iyi bir karar alındı, belirsizlik ortadan kayboldu ki bu taşıması en zor yüklerden birisi.

Solobasket & Eurohoops

Euroleague sahnesindeki en zeki ve tecrübeli guardlardan biri olan Rodriguez, bu sezon Messina’nın saha içindeki gözü kulağıydı adeta. Yeni sezonda da onun liderliğinde, onun etrafında kadroyu güçlendirmeye çalışacak Milano. Rodriguez’in de ortamdan memnun olması ve devam etmek istemesi yeni sezonda çok daha iyi ve iddialı bir Milano izleyeceğimizin bir göstergesi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …