Güncel Haberler

Obradovic ve La Casa De Papel’den Helsinki Keyifli Bir Sohbet Gerçekleştirdi

Fenerbahçe Beko‘nun başarılı koçu Zeljko Obradovic, Euroleague’in organize ettiği TIME OUT programında ünlü oyuncu Darko Peric, nam-ı diğer La Casa de Papel’den Helsinki ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Yaklaşın 1.5 saat süren ve Sırpça gerçekleşen sohbette ikili Sırp koçun basketbol aşkı, lakabı, oyuncularıyla olan ilişkisi ve NBA’in efsane koçlarında Phil Jackson’a duyduğu hayranlık bir gibi bir çok ilgi çekici konuyu ele aldılar.

Koç Obradovic’in ifadelerinden satır başları şöyleydi:

  • Phil Jackson’ın büyük bir hayranıyım, inanılmaz şeyler başardı. Zirve oyuncularla çalıştı ki bu her zaman kolay değildir.
  • Onun kitabını hep okumak istedim ancak şimdiye kadar hiç vaktim olmamıştı.
  • Kendi takımlarındaki kimyadan bahseden deneyimli çalıştırıcı “Bir kişi tüm takımdan önemli değildir. Bütün olay bu. Kazanmak için önce kaybetmeyi öğrenmelisiniz.
  • Farklı ülkelerden insanlarla tanışma fırsatı bulup arkadaş edinmekten, vakit geçirmekten cidden çok keyif aldım.

Bu ilginç ve bir o kadar da keyifli sohbetin tamamına buradan ulaşabilirsiniz:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …