Güncel Haberler

Doğa Sigorta: Gelecek Sezon İçin Galatasaray ile Görüşeceğiz

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray ikinci başkanı Abdürrahim Albayrak‘ın sponsorların anlaşmalarını iptal ettiklerine dair açıklamasına Erkek Basketbol Takımının isim sponsoru olan Doğa Sigorta‘dan açıklama geldi.

Şirketin CEO’su Nihat Kırmızı, Ajansspor’a yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

Doğa Sigorta olarak tüm yükümlülüklerimizi yerine getirdik. Bizim tarafımızdan bir problem yok. Anlaşmamıza göre tüm ödemelerimizi gerçekleştirdik. Bir sözleşme fesih talebimiz de olmadı.

Ajansspor

Kırmızı gelecek sezon için Galatasaray yönetimi ile görüşeceklerini de vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

Sezonun devamında da anlaşmamızı sürdüreceğiz. Gelecek sezon için de tekrar ne yapabileceğimizi hem basketbol tarafında hem de futbol tarafında oturup konuşacağız.

Ajansspor

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, katıldığı bir programda koronavirüs nedeniyle ortaya çıkan olumsuz mali tabloya dikkat çekmiş ve şu açıklamaları yapmıştı:

Bütün kulüpler bitmiş durumda. Bütün kulüplerin birlik olup amatör şubeleri belirli bir süre kapatmamız lazım. Buna taraftarların da ikna olması lazım. Başkanımız diğer başkanlarla bunu görüşüyor. Yoksa kapıya kilit vururuz. Sponsorlarımız bize yazı yazıyor, anlaşmayı iptal ediyoruz diye. Çok zor döneme giriyoruz. Liglerin kısa süre içinde başlayacağını tahmin etmiyorum.

Basketfaul

Kulüplerin ekonomik anlamda zor durumda olacağı bir gerçek ancak Galatasaray’ın ikinci başkanının tamamen futbol odaklı bir açıklama yaptığını anlıyoruz. Çünkü amatör branşların lokomotifi olan erkek basketbol takımının sponsoru Doğa Sigorta bir anlaşma iptalinden söz etmiyor. Sayın Albayrak umarım yapacağı açıklamalarda daha dikkatli ve şeffaf bilgiler verir…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …