Güncel Haberler

Real Madrid Nedovic’i Gündemine Aldı

Coronavirüs salgını nedeniyle liglere ara verilmesinin ardından transfer pazarında en aktif olan takımlardan biri Real Madrid.

Turkish Airlines Euroleague ve İspanya Liga Endesa‘da her zamanki gibi şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Real Madrid, guard rotasyonunu güçlendirmek istiyor.

DefensaCentral’in haberine göre koç Laso yönetimindeki İspanyol ekibi Olimpia Milano formasıyla sakatlıklar nedeniyle çok verimli bir sezon geçirmeyen ve bu yaz serbest kalması beklenen Sırp guard Nemanja Nedovic ile ilgileniyor.

1.91 metre boyunda olan 28 yaşındaki tecrübeli guard, Euroleague sahnesinde 28 hafta geride kalmışken sadece 17 maçta ortalama 17 dakika süre almış ve 7.9 sayı, 1.2 ribaund, 1.7 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Sırp guard sağlıklı kalabilirse özellikle hücumda çok değer katabilecek bir isim. Ancak Real Madrid’in onunla ilgilenmesi bana pek gerçekçi gelmedi. Campazzo, Llull, Laprovittola ve Badalona’dan kiradan dönecek olan Prepelic’in olduğu bir rotasyonda kendisine yer bulması kolay değil…

https://youtu.be/Ck11eFrYL7c

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …