Güncel Haberler

Valencia Fransız Forvet Labeyrie ile Yeni Kontrat Görüşmelerine Başladı

Turkish Airlines Euroleague 2019-20 sezonunun geleceği halen belirsizliğini korurken takımlar yeni sezon için transfer çalışmalarına başladılar.

İspanyol ekibi Valencia da bir taraftan kadrosunu güçlendirmeye çalışırken, diğer taraftan da kontratı sona erecek olan kritik oyuncularla da görüşmelere başladı.

Yarasalar’da koç Ponsarnau’nun en güvendiği isimlerden biri olan Fransız forvet Louis Labeyrie‘nin de 2 yıllık kontratı bu yaz bitiyor. Tecrübeli oyuncuyu takımda tutmak isteyen yönetim menajeri ile görüşmelere başladı ve şuan için olumlu ilerlemeler olduğu gelen haberler arasında.

2.09 boyunda olan 28 yaşındaki Fransız forvet, Euroleague sahnesinde 27 maçta ortalama 20 dakika süre alırken 5.1 sayı, 4.6 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Her ne kadar kağıt üstünde beklentilerin altında kalmış gibi görünse de atletizmi, birden fazla pozisyonu savunabilmesi ve hücumda hem 4 hem de 5 numarada ters eşleşmelere olanak sağlaması ile çok önemli bir parça Yarasalar’da. Ayrıca çalışkanlığı ve profesyonelliği ile de örnek karakterlerden biri.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …