Güncel Haberler

Mavs’ın Sahibi Cuban’dan İddialı Açıklamalar Geldi

Dallas Mavericks‘in sahibi olan olan Mark Cuban takımın yeni yıldızı Luka Doncic ve kulübün efsanelerinden Dirk Nowitzki hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

Cuban, iki yıldızın kariyerlerinin en iyi döneminde birlikte oynamaları üzerine iddialı bir senaryo koydu ortaya:

Dirk’ün son yılında olduğunun belirtilerini gördük. Ancak o ikisini tavan dönemlerinde düşünebiliyor musunuz? Aman tanrım, Michael Jordan – Scottie Pippen, yeniden!

Eurohoops

Dirk ile Luka 2018-10 sezonunda birlikte forma giymişlerdi ama tabi Dirk’ün son yılı ve Luka’nın da çaylak sezonu olmasından dolayı ortaya koydukları verimlilik en üst düzeyde değildi beklendiği gibi.

Cuban ayrıca Doncic’in kulübün efsane ismi olan Alman yıldızı geride bırakabileceğini düşündüğünü de ekledi:

Dirk’ü geçmek mi? Evet, bence bu olabilir. Oyun çok değişti. Dirk’ün lige girdiği dönemde bu kadar boş şut bulma şansınız olmuyordu. Yani evet, MVP ödülleri ve şampiyonluklar kazanabilir.

Eurohoops

Her ne kadar Cuban senaryoyu, kurguyu Nowitzki ile ortaya koymuş olsa da Doncic & Porzingis ikilisinin de gelecek yıllarda ligin tozunu attırması bekleniyor. Geçirdiği ciddi sakatlığı üstünden yeni yeni atmaya başlayan Porzingis’in de Doncic’in enerjisine ve temposuna ayak uydurmasıyla işin rengi çok değişecektir ilerleyen sezonlarda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …