Güncel Haberler

Maccabi Tel Aviv Black ile Devam Etmek İstiyor

Turkish Airlines Euroleague‘de sezona verilen arayla beraber Maccabi Tel Aviv de transfer çalışmalarına başladı.

İsrail temsilcisi son yılların en iyi performansını sergilediği sezonun askıya alınmasıyla beraber koç Sfairopoulos yönetiminde yeni sezonun transfer çalışmalarına başlamış durumda.

Bu sezon sakatlıklar nedeniyle tam olarak isteneni veremese de Yunan koçun halen planları arasında yer alan tecrübeli uzun Tarik Black‘in kontratını yenilemek için görüşmelere başladı. Masadaki teklife göre Black yeni sezonda $1.3m kazanacak.

2.06 metre boyunda olan 28 yaşındaki NBA patentli uzun, bu sezon sadece 11 Euroleague maçında ortalama 19 dakika süre alırken 9.1 sayı, 4.8 ribaund, 1.0 asist, 10.6 verimlilik puanı istatistikleri ile katkı vermişti. Atletizmi, enerjisi, patlayıcılığı, güçlü fiziği ve çabuk ayakları ile Euroleague sahnesindeki modern uzunlardan biri olan Black, sağlıklı kalabildiği sürece hem savunmada hem de hücumda koç Sfairopoulos’un pota altında en güvendiği isimlerden biriydi ve yeni sezonda da öyle olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …