Güncel Haberler

Los Angeles Belediye Başkanı’ndan Dikkat Çekici Bir Açıklama Geldi!

Coronavirüs salgını nedeniyle ABD’de spor organizasyonlarının tamamı askıya alınmış durumda.

Tüm dünyanın takip ettiği NBA, NFL ve MLS gibi organizasyonların sezonu nasıl tamamlayacağı, ne zaman dönecekleri merakla beklenirken konu hakkında Los Angeles’ın Belediye Başkanı’ndan çok önemli açıklamalar geldi.

Hatırlayacağınız üzere ABD Başkanı Donald Trump geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullanmıştı:

Er ya da geç tüm maçlar oynanmaya başlayacak. Stadyumlara, salonlara taraftarların geri dönmesini istiyorum. Mümkün olan en kısa sürede bunu yapmak istiyoruz. Eminim ki onlar da salonlara geri dönmek istiyordur.

Ancak bu olumlu açıklamaların aksine Los Angeles Belediye Başkanı Eric Garcetti can sıkıcı açıklamalarda bulundu ve şehirdeki hiçbir spor etkinliğinin 2020 yılı içerisinde yapılamayacağını belirtti:

Konser ve spor gibi büyük etkinliklere, koronavirüs salgını nedeniyle 2021 yılına kadar izin verilmeyecek.

Belediye Başkanı’nın bu şok edici sözlerine göre Los Angeles Lakers, Los Angeles Clippers ve Los Angeles Galaxy gibi dünyaca ünlü takımlar 2020 yılı içerisinde kendi sahalarında maçlara çıkamayacaklar. Tabi bu durum da hem NBA hem de MLS organizasyonlarının geleceği ciddi şekilde negatif etkilenecektir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …