Güncel Haberler

Olympiakos ile Khimki Avustralyalı Uzunun Peşinde

Liglerin ertelendiği ya da askıya alındığı bu günlerde sanki yaz dönemine girmişiz gibi transfer pazarı hareketlenmeye başladı.

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Khimki ile Olympiakos da pota altı rotasyonlarını güçlendirmek için aynı isme yönelmiş durumdalar.

İsrail’de yayın yapan web sitesi Sports Rabbi’ye göre iki takım da daha önce Maccabi Tel Aviv forması ile Euroleague sahnesinde boy göstermiş olan Jonah Bolden ile ilgileniyorlar.

24 yaşında olan 2.08 metre boyundaki 4 numara, sezon askıya alınana kadar 76ers ve Suns formalarıyla toplam 7 NBA maçında sahne alarak ortalama 7.3 dakika süre bulabilmişti. G-League sahnesinde ise Delaware forması ile 14 maçta ortalama 24.7 dakika sahada kalırken 11.6 sayı, %35.6 3sayı, 6.9 ribaund, 2.9 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Khimki sezon ortasında ciddi bir sakatlık geçiren Evans’ın yerine eski oyuncusu Robinson’u eklemiş ama beklenen katkıyı alamamıştı. 4 numara için Bolden dış şut tehditi ve mobil oyun tarzıyla onlar için doğru ekleme olabilir. Olympiakos ise koç Bartzokas ile tamamen yeniden yapılanma sürecine girmiş durumda. Bolden, özellikle Printezis’in dakikalarını kontrol altına almak ve o kenardayken de 4 numaradan skor üretimi artı ribaund katkısı alabilmek için doğru hamle olabilir. Hatta mobil beşlerde koç Bartzokas bu iki ismi birlikte oynatarak da verim alabilir. Dolayısıyla Avustralyalı uzun iki takım için de faydalı olabilecek bir parça görüşündeyim.

https://www.youtube.com/watch?v=P8MYBE7eFOM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …