Güncel Haberler

Karşıyaka’da İlk Ayrılan İsim Belli Oldu

Yeni sezonun yapılanmasına başlayan takımlardan biri olan Pınar Karşıyaka‘da mevcut kadrodan ayrılan ilk isim belli oldu.

İzmir temsilcisi yeni sezon için tecrübeli skorer Tony Crocker ile yola devam etmeme kadarı aldı.

Bildiğiniz üzere corona salgını önlemleri kapsamında ING Basketbol Süper Ligi süresiz olarak askıya alınırken FIBA Europe Cup ise Eylül ayına kadar oynanmayacak. Hal böyle olunca Karşıyaka da yeni sezon yapılanmasına şimdiden başladı.

DHA’nın haberine göre İzmir ekibinde yolların ayrıldığı ilk isim Crocker oldu. Aslında tecrübeli oyuncunun sözleşmesinde yeni sezon içerisinde bir opsiyon vardı ancak Karşıyaka bu opsiyonu kullanmadı ve oyuncuyla fesih konusunda anlaşmaya vardı.

Sezona kalçasındaki kırık ile başlayan ve uzun süre takımına yardımcı olamayan Crocker, Aralık ayında geri dönerek BSL’de 10.1 sayı, 3.3 ribaund, 2.4 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Haberin detaylarında Karşıyaka’nın yabancı oyuncularından Tony Taylor ve Amath M’Baye ile yeni sezon içn anlaştığı belirtilirken, Jordan Morgan, Brandon Triche ve D.J. Kennedy ile henüz görüşmelere başlanmadığı da belirtildi.

Koç Sarıca’nın öğrencileri bildiğiniz üzere FIBA Europe Cup’da son 4 takım arasına kalmayı başarmıştı ve 2019-20 sezonunu Eylül ayında oynanması planlanan Final Four ile tamamlayacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …