Güncel Haberler

Tel Aviv’den New Orleans’e Bir Yolculuk Olabilir

NBA takımları da tıpkı Euroleague takımları gibi coronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen arayı transfer çalışmalarını devam ettirmek için kullanıyorlar.

ABD basınında çıkan haberlere göre Batı Konferansı takımlarından New Orleans Pelicans, bu sezon Maccabi Tel Aviv ile Euroleague sahnesinde iyi bir performans sergileyen Elijah Bryant‘ı hedefleri arasına almış durumda.

24 yaşında olan 1.96 metre boyundaki kanat oyuncusu Maccabi forması ile Euroleague sahnesinde sezon askıya alınana kadar 27 maçta forma giymiş, 8.4 sayı, %41.7 3sayı, 2.9 ribaund, 2.0 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Güçlü fiziği, atletizmi, hücumdaki çok yönlü oyunu ve savunmada birden fazla pozisyonu savunabilmesiyle NBA sahnesinde iyi bir bench oyuncusu olacağını düşünüyorum. Ayrıca Pelicans gibi genç ve yeniden yapılanmaya çalışan bir takımda da daha fazla süre bulup kendini gösterebilir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …