Güncel Haberler

Panathinaikos, Eski Oyuncusunu Yeni Koç Olarak Düşünüyor

Corona salgını nedeniyle liglerin askıya alınmasından sonra ülkesine dönen ve NCAA takımlarından Iona Koleji ile anlaşan Rick Pitino’nun yerini doldurmak isteyen Panathinaikos, listenin başına kulübün tanıdığı bir ismi aldı.

Turkish Airlines Euroleague’in kurucu takımlarından biri olan Yunan temsilcisi, koç Obradovic ayrıldığından beri takımı emanet edebilecek isim konusunda bir türlü istikrarı sağlayamadı. Şimdi Pitino’nun da ayrılmasıyla yenide markette arayışa girdiler.

İsrail basketbol sitesi Sport5’in haberine göre Yeşiller’in listesinin başında daha önce kulübün formasını da terletmiş bir isim olan ve hali hazırda Hapoel Jerusalem ile beraber İsrail milli takımını çalıştıran Oded Kattash var.

45 yaşındaki başarılı koç, oyunculuk kariyerinin son yıllarında 1999-2001 arasında, iki sezon Panathinaikos formasını giymişti.

İsrail basketbolunun yetiştirdiği en önemli isimlerden biri olan Katash, Jerusalem’de bu sezon FIBA Şampiyonlar Ligi’nde son 8 takım arasına kalmayı başarmıştı ki İsrail Winner Ligi’nde de ezeli rakibi Maccabi Tel Aviv’in hemen arkasında 17 galibiyet 4 mağlubiyetle 2.sırada yer alıyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …