Güncel Haberler

CSKA Başkanı Vatutin, Milutinov Haberlerini Yalanladı

CSKA Moskova başkanı Andrey Vatutin, basında çıkan Sırp uzun Nikola Milutinov ile sözleşme imzaladıkları haberinin doğru olmadığını belirtti.

Riasport ile yaptığı telefon görüşmesinde Sırp uzun ile anlaşma imzaladıklarına dair çıkan haberleri değerlendirdi:

Konu CSKA Moskova olunca tabii ki milyonlardan bahsedilmeye başlanıyor. Neden 9 milyon olsun ki? 18 milyon yazın. Salgın yüzünden ekonomi her geçen gün daha kötüye gidiyor. Bütün takımların önünde ekonomik anlamda aşmaları gereken kısıtlamalar var fakat CSKA hiçbir şey olmamış gibi para saçmaya devam ediyor.

Sanırım biz başka bir gezegende yaşıyoruz. Karantina ve sosyal izolasyon sebebiyle en son ne zaman bir şey imzalamak için elime kalem aldığımı hatırlamıyorum bile. Diğer tüm EuroLeague takımları gibi CSKA için de şu anki en önemli konu kontratımız bulunan oyuncuların maaş durumunu çözmek.

Riasport & Eurohoops

Geçtiğimiz günlerde Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde, farklı basın organlarında CSKA Moskova’nın Sırp yıldız Nikola Milutinov ile 3 yıllık toplam 9 milyon Euro değerinde bir kontrat imzaladığına dair haberler çıkmış ve bizler de bunu sizlerle paylaşmıştık. Elbette bu sıkışan ekonomide rakam çok gibi görünse de Milutinov gibi yıldız bir uzunu da Avrupa’da kalmaya ikna etmek için takımların kesenin ağzını açmaları gerekeceği bir gerçek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …