Güncel Haberler

NBA 2K Turnuvasının Kazanını Belli Oldu

Coronavirüs salgını nedeniyle NBA’in askıya alınmasıyla birlikte oyuncular arasında düzenlenen NBA 2K turnuvasının şampiyonu belli oldu.

Finalde Phoenix Suns‘dan takım arkadaşı DeAndre Ayton’u yenen Devin Booker şampiyon olan isimdı. Şampiyonluk ödülü olarak onun adına bir hayır kurumuna 100 bin dolar bağışlanacak.

Booker, finale giden yolda sırasıyla Michael Porter Jr., Rui Hachimura ve Montrezl Harrell’ı geçerken, rakibi Ayton ise Zach Lavine, Trae Young ve Patrick Beverley gibi isimleri mağlup ederek finale çıkmayı başarmıştı.

Final serisi iki maç üzerinden oynanırken Booker, 2-0 kazanarak oyuncular arasında düzenlenen ilk NBA 2K turnuvasının da şampiyonu oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …