Güncel Haberler

Orlando Magic Salonunu Sağlık Merkezine Dönüştürüyor

Coronavirüs salgınının son dönemde ABD’de hızla ilerlermesi ile birlikte NBA takımları da taşın altına ellerini sokmaya başladılar.

Bu takımlardan biri olan Orlando Magic, basketboldan uzak olduğumuz bu günlerde salonunun sağlık hizmetleri için değerlendirilmesi için yolu açtı.

Doğu Konferansı ekiplerindne Magic, maçlarını oynadığı Amway Center’ın sağlık hizmetlerine destek olması açısından bir merkeze dönüştürüleceğini açıkladı.

Florida bölgesinde 17058 corona vakası olduğu bildirilmişti.

Kulüpten yapılan açıklamada, 10 yıldır maçlarını oynadıkları salonun Mayıs ayında en tehlikeli seviyelere ulaşması beklenen salgına karşı bir savaş üssü olarak kullanılacağı bildirildi.

Açıklamada 29 yıldır Magic kulübünün sahibi olan DeVos ailesinin çalışanlar için 2 milyon dolarlık bir fon ayırdığı ve 1800 adet yarı dönemli işçi için de maaşlarından bağış yapan ilk oyuncuların Nikola Vucevic ve Mo Bamba olduğu belirtildi.

11 Mart’ta ligin askıya alınmasından önce 3 maçlık bir seri yakalayarak çıkışa geçen Magic, erteleme öncesi 30 galibiyet 30 mağlubiyetle 8.sırada play-off yarışı veriyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …