Güncel Haberler

Ataman ve Obradovic’den Ortak Temenni: “Sezon Böyle Bitmemeli.”

Hürriyet’in haberine göre iki Euroleague temsilcimiz Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko‘nun başarılı koçları Ergin Ataman ve Zeljko Obradovic ile bir telefon görüşmesi yaptılar.

Tecrübeli koçlar görüşmelerinde yarım kalan liglerin tamamlanması gerektiği konusunda aynı fikirde birleştiler. Dostluk çerçevesinde geçen görüşmede iki teknik adam da finalde karşılaşmak için de birbirlerine söz verdiler.

Lacivert beyazlıların koçu Ataman, “Türkiye Ligi’nin oynanarak bitirilmesini istiyorum.” dedi ve diğer taraftan Euroleague’in de bu haliyle tescil edilmesinin de kendisi gibi koç Obradovic’in de soğuk baktığını belitti.

İki tecrübeli basketbol adamı telefonu; “Sezon sonu hem ligde hem de Euroleague’de yüz yüze tokalaşıp sarılarak final oynar, karşılaşırız” diye kapattı.

Son yıllarda hem Euroleague hem de BSL’de müthiş bir rekabet yaşayan iki başarılı temsilcimizin koçları arasındaki bu diyaloglar görmek istediğimiz hareketler adeta. Son yıllarda aralarında zaman zaman gerginlikler yaşansa da iki tecrübeli basketbol adamı da kendilerinden beklenen profesyonelliği göstermişler, yürekten tebrik ediyoruz iki koçu da ve bir kez daha gönlümüzdeki yerlerini büyüttüler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …