Güncel Haberler

Milutinov Gidiyor, Martin Geliyor

Kötü bir sezon geçiren ama koç Bartzokas’ı göreve getirerek nispeten toparlanan Olympiakos, yeni sezon için hamlesini yapmak üzere.

Turkish Airlines Euroleague‘in kurucu takımlarından biri olan Yunan devi Olympiakos, corona salgını nedeniyle sezonun askıya alınmasını fırsat bilerek kadro yapılanmasına başladı.

İlk hamlelerini pota altına yapacaklar ve hem Eurohoops hem de hem de Sportando’nun haberine göre Buducnost ile iyi bir sezon geçiren potansiyelli uzun Hassan Martin ile büyük ölçüde anlaştılar, yakın zamanda imzaların atılması bekleniyor.

Diğer taraftan geçen yaz adı dev takımlarla anılan Nikola Milutinov için Olympiakos ile bonservis konusunda anlaşılamamıştı. Ama şimdi Sırp yıldızın sözleşmesi bitti ve onu artık takımda tutmaları mümkün değil, büyük olasılıkla onu artık CSKA Moskova forması ile izleyeceğiz.

24 yaşında olan 2.01 boyundaki Martin, Buducnost ile 7DAYS EuroCup sahnesinde 13.6 sayı, 8.0 ribaund ortalamaları ile mücadele etmişti. Yunan koçun onu ilk beş olmasa da 5 numarada önemli süre alacak isimler arasına koyacağı gelen haberler arasında.

Atletik uzunu daha önce sizler için Sezonun Dikkat Çeken İsimleri yazı dizimde değerlendirmiştim. Hassan Martin için yaptığım analize BURADAN ulaşabilirsiniz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …