Güncel Haberler

Wade Memleketinin Takımına Yönetici Olarak Dönebilir

Dwyane Wade, doğduğu şehir olan, memleketi Chicago’nun takımı Bulls’a yönetici olabilir.

ESPN’in haberine göre NBA Doğu Konferansı ekiplerinden Chicago Bulls, tüm basketbol organizasyonunu emanet edebileceği bir yönetici arıyor. Haberdeki bilgilere göre bu isim için iki güçlü adayın Nuggets’dan Arturas Karnisovas ya da Raptors’dan Bobby Webster olduğu söylense de bir önemli aday daha var aslında. Doğma büyüme Chicagolu olan eski bir NBA yıldızı da bu göreve talip.

Miami Heat’teki kariyeri ile kulüp ve NBA tarihine adını altın harflerle yazdıran D-Wade, twitter hesabından ESPN’in bu haberini alıntılayarak bu işe talip birilerini tanıdığını ima eden bir not paylaştı.

16 yıllık kariyerinde 13 kez All-Star seçilen ve 3 NBA şampiyonluğu bulunan yıldız guardın 3 numaralı forması Miami Heat tarafından 3 gece boyunca süren bir etkinliğin ardından emekliye ayrılmış , salonun tavanındaki yerini almıştı. Wade 2016-17 sezonunda memleketinin takımı Chicago Bulls’un formasını da 60 maçta terletmiş ve 18.3 sayı ortalaması ile mücadele etmişti.

Emeklilik günlerinde ise TNT kanalında yorumculuk yapıyor, basketboldan kopamıyor. Ayrıca yıldız oyuncunun D Wade Cellars adında bir de şarap markası var.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …