Güncel Haberler

NBA Yönetimi Artık Sezonu Devam Ettirme Konusunda İyimser Değil!

Coronavirüs salgınının her geçen gün ABD’deki etkisini arttırmasıyla beraber artık NBA yönetimi de 2019-20 sezonunu devam ettirme konusunda pek iyimser değil.

Bu gelişmeler ABD basınının da yer aldı, sezonun devam ettirilmesinin artık zor olduğu iddia edildi.

ESPN’den Brian Windhorst, NBA yönetimin sezonu tamamen iptal etmek üzere olduğunu belirtti ve önemli düzeyde bir karamsarlığın hakim olduğunu dile getirdi.

Bu gelişmelere rağmen bazı ekiplerin, başta Houston Rockets, Los Angeles Lakers ve Los Angeles Clippers olmak üzere yeni sezonun başlaması ihtimaline karşın hazırlıklarını sürdürdükleri biliniyor.

Bildiğiniz üzere NBA, Utah Jazz’ın Fransız uzunu Rudy Gobert’in coronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından 11 Mart gecesi süresiz olarak askıya alınmıştı. Daha sonra aralarında Kevin Durant ve Donovan Mitchell gibi yıldızların da olduğu 10’un üstünde oyuncunun testleri pozitif çıkmış ama sevindirici haber Gobert dahil olmak üzere tüm oyuncular geçtiğimiz günlerde hastalığı atlatmışlar, testleri negatif çıkmıştı.

Dünya Sağlık Örgütü’nün son verilerine göre ABD’deki vaka sayısı 213.600 kişiye çıkarken, maalesef toplamda da 4.793 kişi hayatını kaybetmiş durumda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …