Güncel Haberler

Lakers’dan Müjdeli Haber Geldi!

Coronavirüs salgınının özellikle ABD’de her geçen gün etkisini arttırdığı bu zamanlarda NBA‘den müjdeli haberler almak herkese moral verdi.

Sezonun güçlü şampiyonluk adaylarından Los Angeles Lakers‘ta oyuncuların 14 günlük karantina süreçleri tamamlandı ve sevindirici haberler geldi.

Kulüp doktorları yaptıkları açıklamada karantina sürecinin ardından yapılan kontrollerin ardından hiçbir oyuncuda semptomların bulmadığını, özetle tüm oyuncuların temiz olduğunu bildirdiler.

Hatırlayacağınız üzere, geçen hafta Lakers cephesinden isimleri açıklanmayan iki oyuncunun coronavirüs testlerinin pozitif çıktığı belirtilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …