Güncel Haberler

Nets Üçüncü Süper Yıldız İçin Potansiyelli İsimleri Feda Etmeye Hazır

NBA‘in potansiyelli takımlarından Brooklyn Nets, takas döneminde kadrosuna bir yıldız daha katmak istiyor.

Nets’in elinde halihazırda Kevin Durant ve Kyrie Irving gibi iki süper yıldız zaten var. Ama kulüp onların yanına bir yıldız daha ekleme peşinde Brian Windhorst’un haberine göre.

Windhurst haberinde şu detayları belirtti:

Kyrie ve Durant ile birlikte üçüncü bir yıldız elde etmek için genç yetenekleri kullanmayı planladıklarına inanıyorum. Caris LeVert’in bu üçüncü yıldız olup olmadığı konusunda tartışmaya girebilir ve karar verebilirler. Ama Sean Marks’ın dediklerine dikkat çekmek ve bazı iletişimlerin farkında olmak gerekiyor. Onları zorunlu kılan takaslar var. Bence sezon yaklaştığında daha aktif olacaklar. Onlara bu konuda çok yardımcı olacak potansiyelli bir koç olacaktır.

Eurohoops

Nets’in elinde genç ve potansiyelli isimler var gerçekten. LeVert, Allen ve Dinwiddie bu sezon sergiledikleri performanslarla kendilerini fazlasıyla kanıtladılar. Bu isimlerle takas piyasasında önemli isimlere yönelmeleri bekleniyor ki elleri de oldukça kuvvetli olacak. Nets’in önceliğinde olacak isimlerin ise Bradley Beal ve Jrue Holiday olması bekleniyor ki bana göre Irving ve Durant’in yanına Beal gibi bir şutörü de alırlarsa yeni sezonda çok ama çok can yakarlar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …