Güncel Haberler

NBA’de Olası Senaryolardan Biri: Play-Off’lar 4 Şehirde Oynanabilir

Son gelişmelerin ardından NBA yöneticilerinin bir çoğu, coronavirüs önlemleri nedeniyle ertelenen 2019-20 sezonunun tamamlanabilmesi için en iyi senaryonun kalan maçların Las Vegas’ta oynanması olduğunu düşünüyor.

New York Post kaynaklı habere göre Las Vegas bu konudaki tek seçenek durumunda değil. Play-off maçlarına ev sahipliği yapacak aday şehirler arasında Orlando, Atlantic City, Hawaii ve Louisville de yer alıyor.

Her sezon Yaz Ligi maçlarına ev sahipliği yapan Las Vegas’ın oteller ve spor salonları konusunda takımların tamamını barındırabilecek seviyede olduğu için en önemli aday olduğu bir gerçek. Bu arada gelen haberler takım sahiplerinin ortak kararı play-off maçlarının tamamının oynanarak 2019-20 sezonunun şampiyonunun belirlenmesi.

Elbette NBA sezonuna devam edilebilmesi için öncelikle salgının tamamen kontrol altına alınıp sağlık güvenliğinin sağlanması gerekiyor. Lige ara verilmeden önce Los Angeles Lakers ve Milwaukee Bucks konferansların zirvesinde yer alan takımlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …