Güncel Haberler

Fransa Jeep Elite Pro A Süresiz Olarak Askıya Alındı

Fransa’da çok gecikilmiş olsa da beklenen karar alındı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs bildiğiniz üzere spor organizasyonlarının tamamının süresiz olarak askıya alınmasına hatta bazılarının ertelenmesine ya da mevcut durumla tescil edilmesiyle sona ermişti.

Fransa ise diğer Avrupa liglerinin aksine henüz sezonun akibeti hakkında net bir karar vermemiş sadece 3 Nisan’a kadar ligleri durdurma kararı alınmıştı.

31 Mart Salı günü kulüpler ve LNB yönetimi konferans yönetimiyle toplandılar ve ligin geleceği hakkında net bir karar verdiler. Yapılan açıklamayla beklenen karar alındı, Fransa Jeep Elite Pro A ve Pro B’nin süresiz olarak askıya alındığı belirtildi.

Açıklamanın detaylarında ise hükümetin verdiği tedbir kararlarına uygun şekilde aksiyon alındığı ve tabiki insan sağlığının öncelikte olduğu da belirtildi. Ayrıca açıklamada Fransa Basketbol Federasyonu’nun da bu karara tam destek verdiği eklendi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asvel, Başkentten Yenilgiyle Dönüyor

Fransa Betclic ELITE Pro A 15. hafta mücadelesinde LDLC Asvel Villeurbanne konuk olduğu Paris Basketball‘a …