Güncel Haberler

Fenerbahçe’den Güzel Haberler Var!

Coronavirüs salgını nedeniyle basketbol kulüplerimiz arasında tek vakaya sahip olan Fenerbahçe Beko‘dan nihayet iyi haberler geldi.

Bildiğiniz üzere sarı lacivertli kulüpte ilk yapılan testlerde biri oyuncu ve 4 tanesi idari kadroda, ki birisi Medya İlişkileri’nden sorumlu İlker Üçer’di, olmak üzere 5 kişinin coronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada 5 ismin de son yapılan testlerinin negatif çıktığının müjdesi verildi:

Fenerbahçe Spor Kulübü Kadın ve Erkek Voleybol Takımları ile Basketbol Kadın takımımızda sporcu, teknik ve idari ekipten olmak üzere toplamda 65 kişiye yeni tip Koronavirüs taramaları yapılmıştır.

İlk yapılan tetkiklerde 5 kişide Koronavirüs bulgularına rastlanılmış olması sebebiyle, detaylı taramaları gerçekleştirilmiş, sonrasında sonuçlar negatif çıkmıştır.

Böylelikle, tarafımıza iletilen son test sonuçlarına göre tüm sporcu, idari personel ve teknik heyetlerimizin sonuçları negatiftir.

İlk bulguları pozitif çıkan sonrasında yapılan ikinci testlerinde negatif gelen sporcularımız ve teknik heyetimizden bir çalışanımız tedbir amaçlı tıbbı kontrol altında, ev istirahatlerindedirler.

Bu süreçte kulübümüze desteklerinden ötürü sponsorumuz Liv Hospital/Medical Park hastanelerine teşekkürlerimizi sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Basketbol kulüplerimizden sadece Fenerbahçe Beko’da vakalar çıkmıştı ve bunun da nedeninin son gittikleri Valencia deplasmanı olduğu söyleniyordu. Neyse ki son testlerde sarı lacivertlilerde de artık vaka kalmadı. Şuanda basketbol kulüplerimizde herhangi bir pozitif vaka yok oyuncularımızda. Bu güzel haberle kendimizi avutuyoruz bizler de basketboldan uzak kaldığımız bu günlerde.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …