Güncel Haberler

NBA Yönetimi Sezonu Tamamlamak İstiyor

NBA yönetimi coronavirüs salgını nedeniyle ertelediği 2019-20 sezonunu tamamlamak konusunda kararlı.

New York Post’un haberine göre, NBA yönetimi bu sezonu bir şampiyon belirleyerek sona erdirmek istiyor. Bunun için de planları normal sezonun kalanı için takımların 5-7 maç oynaması ve play-off’ların ise tek bir lokasyonda oynanması kaydıyla organize edilerek sezonun tamamlanması.

Diğer taraftan corona salgınının ABD’yi artarak etkisi altına almasıyla beraber NBA yönetimi elbette tüm seçeneklere açık ve değerlendirmeler sürüyor.

NBA sezonunun Haziran sonu ya da Temmuz başında bir şekilde yeniden başlaması bekleniyor. Ancak bu durumda 2020-21 sezonunun Noel’den yani Aralık sonundan önce başlaması ise pek mümkün görünmüyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …