Güncel Haberler

Bologna CEO’sundan EuroCup’ı Tamamlamak İçin Öneri

Coronavirüs salgının maalesef büyüyerek devam ettiği bu günlerde basketbol camiasındaki organizasyonların geleceği de tartışılıyor.

7DAYS EuroCup‘a verilen aranın ardından sezonun nasıl tamamlanacağı halen net değil. Bu süreçte organizasyonun güçlü şampiyonluk adaylarından Virtus Bologna‘nun CEO’su Luca Baraldi İtalyan basınına önerilerine dair açıklamalarda bulundu:

Bu sezonu tamamlayabilmek için her şey yapılmalı. Bunun için de kalan maçlara Eylül ayından itibaren devam edilip şampiyonun ortaya çıkması, daha sonra 2020/21 sezonuna başlanması düşünülebilir.

La Gazzetta Dello Sport

Mevcut şartlar altında bir çok organizasyonun yazın başlaması hayli zor görünüyor. Özellikle ABD, İspanya, İtalya gibi ülkelerde salgın hızla devam ederken oyuncuların güvenli ortamda çalışmaları ve sezona tekrar hazırlanamları beklenenden çok daha uzun bir zaman alacaktır. Bu nedenle Baraldi’nin önerisi pek de mantıksız görünmüyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …