Güncel Haberler

Kobe’nin Veda Havlusuna Açık Arttırmada Büyük İlgi!

Aramızdan ayrılan ve saygıyla, özlemle andığımız Kobe Bryant, emekli olmadan önceki son maçında Utah Jazz karşısına çıkmış ve 60 sayıyla harika bir performans sergilemişti.

CNN’in haberine göre Kobe’nin Jazz karşısındaki son maçında karşılaşmanın ardından emekli olduğunu açıklaması esnasında omuzlarında yer alan havlu açık arttırmayla tam 30 bin dolara yeni sahibini buldu.

Efsane yıldız, Staples Center’da son kez taraftarları ile buluştuğu bu maçın ardından yaptığı emeklilik konuşmasını hatırlayacağınız üzere “Mamba Out” sözleriyle tamamlamıştı. İşte bu konuşmanın ardından Kobe sahayı terk ederken taraftarlardan birisi onun omuzlarındaki havluyu almıştı.

Hatta CNN’in haberinin detaylarında bu havlunun daha önce işte o taraftar tarafından 2016 yışında 8 bin dolara satıldığı belirtiliyor. Yani ikinci sahibi havluyu tam 22 bin dolar karla satmış durumda. Havluyu alan kişinin dünyadaki en önemli Los Angeles Lakers taraftarlarından biri olduğu ve hayalinin bir Lakers müzesi açmak olduğu da belirtildi.

Hiç hatırlamak istemiyoruz ama 41 yaşındaki süper yıldız ve 13 yaşındaki kızı Gianna maalesef 26 Ocak 2020 tarihinde geçirdikleri helikopter kazasında aramızdan ayrılmışlardı….

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …