Güncel Haberler

Sırbistan Obradovic’i Özel Uçakla Aldırıyor

Fenerbahçe Beko‘nun duayen koçu Zeljko Obradovic, coronavirüs salgınından dolayı ailesi ile beraber ülkesine dönüyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını basketbolu da durdurmuş ING Basketbol Süper Ligi ve Turkish Airlines Euroleague’e belirsiz bir süreyle ara verilmişti. Bu gelişmelerin ardından yabancı oyuncular gibi koçlar da ülkelerine dönmeyi tercih ediyorlar.

Telgraf’ın yaptığı habere göre Sırbistan hükümeti, ülkesine dönmek isteyen vatandaşları için özel bir uçak organize edecek ve bu uçakta yer alacak isimler arasında koç Obradovic ve ailesi de olacak. Sırbistan Dışişleri Bakanı Dacic, Türkiye’de yaşayan toplam 150 Sırp vatandaşının ülkelerine bu uçakla geri döneceğini açıkladı.

Liglerin ertelenmesiyle beraber Fenerbahçe’nin Yunan guardı Kostas Sloukas da ülkesine dönen isimler arasında yer almıştı. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamayla takımda bazı oyuncularda ve çalışanlarda coronavirüs bulgularına rastlanmış, testler yaptırılmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …