Güncel Haberler

Ali Koç: “Numuneler Sağlık Bakanlığı’na Gönderildi, Bilgi Bekliyoruz.”

Fenerbahçe Spor Klubü başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Beko‘da ortaya çıkan coronavirüs şüphesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Kulüpteki son durumu özetleyen bir bildiri yayınlayan başkan Koç’un basketbol şubesi hakkındaki açıklamaları şu şekildeydi:

Fenerbahçe Beko takımımızla ilgili sizleri bilgilendirmek istiyorum. Yapılan muayeneler neticesinde 6 kişide, bunların da hepsi sporcu değil, şüpheli bulgulara rastlanmıştır. Numuneler Sağlık Bakanlığı’na gönderildi. Bir bilgi gelince sizleri bilgilendireceğiz. Eski kaptanımız ve idari menajerimiz Cenk Renda dışında çok şükür ki hiç kimsenin hastanede kalma mecburiyeti yoktur. Cenk Renda da şu an kontrol amaçlı hastanededir, kendi ifade ettiği gibi yoğun bakımda değildir. İnşallah sağlığına kavuşup aramıza katılacaktır.

Mesai saatlerinde her daim nöbetçi kadromuz görev başındadır. En az 1 yönetim kurulu üyemiz olmak üzere bizler de kulüpte görev başında olacağız. Kimsenin sıkıntı yaşamaması için yönetim ve idari kadro olarak çok önem veriyoruz. Evlerden çıkmayalım, evde kal çağrısına destek olalım. Dayanışma ruhu çok önemli. Etrafınızda bulunan 65 yaş üstü ve büyüklerimize yardım için elimizden ne geliyorsa lütfen yapalım. Bu süreçte personelimizin gerek maaş, gerekse yıllık izinden hiçbir kaybı olmayacaktır.

Büyük olasılıkla Cenk Renda dışındaki diğer 5 isim kimliklerinin açıklanmasını kendileri istememişlerdir ki Ali Koç’un da belirttiği gibi hastanede kontrol altında tutulacak kadar ciddi semptomlara sahip olmamaları da güzel haber. Ama umarız test sonuçları da negatif çıkar ve ülkemiz adına basketbol camiasındaki ilk coronavirüs haberini almayı ve sizlerle paylaşmayız.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …