Güncel Haberler

Cuban, NBA’in Mayıs’ta Yeniden Başlayacağını Öngörüyor

Coronavirüs nedeniyle ertelenen NBA sezonunun ne zaman başlayacağı ya da sezonun nasıl sonlandırılacağı hakkında bir çok ihtimal var gündemde.

Dallas Mavericks‘in sahibi Mark Cuban ise basketbol dolu günlerin uzak olmadığını düşünüyor. Sezonun önümüzdeki aylarda başlayacağını öngören Cuban şu ifadeleri kullandı:

Umarım Mayıs ayının ortası gibi normal hayatımıza dönüp tekrar maçları oynamaya başlayabiliriz. Belki karşılaşmalar seyircisiz başlar ancak sporun toplumda çok önemli bir rolü var. İnsanlar kafalarını dağıtacak, beraber takip edecek bir şeyin olmasını istiyorlar. Bu heyecanın yerini tutacak bir şey bulmak kolay değil.

Hastalık Kontrol Merkezindeki ve konuştuğum diğer uzmanların söylediklerinden yola çıkarsam sezonun 1 Hazirandan önce tekrar başlamasını bekliyorum.

Euroohoops

NBA başkanı Adam Silver ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla sezonun yeniden başlaması konusunda bir karara varmadıklarını belirtmiş, bütün seçenklerin değerlendirildiğini aktarmıştı. Elbette Silver’ın da belirttiği gibi sezon insan sağlığı açısından güvenlik tekrar sağlandığında başlamalı. Bu durum netleşene de kadar NBA yönetimi sezonun komple iptal edilmesine kadar tüm olasılıklar üzerinde senaryo çalışmalarını sürdürüyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …