Güncel Haberler

Sırbistan’dan Koç Obradovic ve Fenerbahçe Hakkında Şok İddia!

Fenerbahçe Beko‘nun duayen koçu Zeljko Obradovic hakkında Sırbistan basınında flaş bir iddia yer aldı.

Srbijadanas.com kaynaklı haberde ülkemizde sayısız başarılara imza atan tecrübeli koçun sarı lacivertliler ile bu yaz yollarını ayıracağı belirtildi.

Fenerbahçe Beko’nun başında ülkemize ilk Euroleague şampiyonluğunu getiren ve başarılarının yanısıra kaliteli karakteri ve örnek profesyonelliği ile de alkışları toplayan Sırp koçun sarı lacivertliler ile yollarını ayırması gündemde.

Sırp basınında yer alan haberde bu sezon beklentilerin çok altında bir performans sergileyen Fenerbahçe’de Obradovic şimdiye kadar yönetimden gelen iki teklifi de reddetmiş durumda ve yazın takımdan ayrılacak. Bu ayrılıkla beraber takımın başına ise Litvanyalı teknik adam Sarunas Jasukevicius‘un geçmesi bekleniyor.

Fenerbahçe’nin başında tam 5 kez Final Four oynama başarısı gösteren Sırp koç, bir kez de şampiyonluk sevinci yaşadı. Aynı haberde yer alan bilgide onun yerine geçmesi beklenen isim de daha önce Fenerbahçe forması giymiş olan Litvanyalı başarılı koç Jasikevicius.

Şuanda Zalgiris Kaunas’ın başında olan Jasikevicius ile Fenerbahçe’nin yanı sıra Pitino ile yollarını ayıran Panathinaikos ve bu yaz Pesic ile yollarını ayırması beklenen Barcelona da ilgileniyorlar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …