Güncel Haberler

Furkan Korkmaz: “Kulüp Bize Erzak Bile Gönderdi”

NBA‘deki yıldızlarımızdan Furkan Korkmaz, coronavirüs nedeniyle ABD’de yaşananları ve hayata etkisini anlattı.

Takımı Philadelphia 76ers bünyesinde 3 ismin testinin pozitif çıktığı milli oyuncumuz yaşadıklarını S Sport’da katıldığı programda şöyle anlattı:

Detroit Pistons maçından sonra kulüp tarafından evden çıkmama kuralı koyuldu desek yalan olmaz. Sadece bir alışveriş için dışarı çıktım. Genel olarak evde vakit geçiriyoruz. Burada olaylar çok çabuk geliştiği için herkes büyük bir şok yaşamış durumda. Kulüp bizimle çok özverili bir şekilde iletişim halinde. Evde kalacağımız sürenin uzamasıyla beraber, bize antrenman yapmamız için dumbbell, basketbol topu, sağlık topları yolladılar. Erzak da gönderdiler. Tabii ki bir yokluktan bahsetmiyorum ancak bizimle çok ilgileniyorlar. Kulüp tesislerini kullanamıyoruz. Bu nedenle kendi çapımda kardiyo, bahçede halter antrenmanı, core idmanı yapmaya çalışıyorum. Bu şekilde günü kapatıyorum ama biz de NBA yönetiminin ve kulübün vereceği kararı bekliyoruz.

S Sport

NBA yönetimi dünya genelinde corona tehlikesi karşısında en erken önlemi alan spor organizasyonuydu ancak buna rağmen vaka sayısı artıyor ve 14 isimde bulaştığı biliniyor. Umarım başta temsilcilerimiz Furkan, Ersan ve Cedi olmak üzere NBA organizasyonundaki herkes, tüm dünya gibi bu süreci en az zararla ve en kısa sürede birlikte atlatabiliriz

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …