Güncel Haberler

Fenerbahçeli Basketbolcularda Corona Belirtileri Var!

Fenerbahçe Beko, yaptığı açıklamada bazı oyuncular ve idari kadrodaki çalışanlarında coronavirüs belirtileri olduğu, hemen ilgili önlemlerin alınıp test süreçlerinin başlatıldığını belitti.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Basketbol A Takımımızda yapılan rutin kontroller sonrasında A Takımımızdan bazı oyuncularımız ile idari kadro çalışanlarımızda yeni tip Corona virüs (Covid-19) belirtilerine rastlanmıştır.

Belirtilerin tespit edilmesiyle birlikte sağlık heyetimiz duruma ivedilikle müdahale etmiş, takımımız detaylı tarama testleri için hastaneye yönlendirilmiştir.

Hastane taramaları sonrasında detaylı bilgilendirme kamuoyuna duyurulacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Umarız hem oyuncuların hem de çalışanların testleri pozitif çıkmaz. Diğer taraftan maalesef tüm Avrupa’daki liglerin ertelenmesine rağmen bizim bakanlığımızın ve federayonumuzun bu kararı vermekte 2 hafta gecikmesi bu süreci tetiklemiş görünüyor…. Test sonuçlarının negatif çıkması için dualarımız oyuncular ve kulüp çalışanları ile birlikte olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …