Güncel Haberler

Ataman’dan Fenerbahçe’ye Mesaj: “Sizle Daha Euroleague’de Final Oynayacağız”

Coronavirus salgını ile evlerimizden çıkmadığımız ve tedirgin olduğumuz bu günlerde maalesef basketbol dünyasından da kötü bir haber aldık.

Fenerbahçe Beko, tüm dünyayı saran coronavirusün semtoplarının bazı oyuncular ve idari çalışanlarında da göründüğünü, bütün takımın detaylı taramadan, testlerden geçirileceğini duyurmuştu.

Bu gelişmeler üzerine Anadolu Efes koçu Ergin Ataman, DHA aracılığıyla sarı lacivertlilere bir destek mesajı, videosu gönderdi:

Fenerbahçe Beko’dan gelen haberler hepimizi çok üzdü ve endişelendirdi. Ümit ediyorum ki corona virüsü testi pozitif çıkmaz. Fenerbahçe‘nin çok güçlü oyuncular ve idari kadroya sahip olduğunu düşünmekteyim. Eğer test pozitif çıkarsa da en kısa sürede bunu atlatacaklarından eminim. İnşallah onlarla hem ligde hem de EuroLeague’de final oynayacağız. Bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını bekliyorum.

DHA

Koç Ataman’ın Anadolu Efes’in başına geçmesiyle iki Euroleague temsilcimiz arasında son yıllarda keyifli ve güzel bir rekabet var. Zaman zaman gerginlik seviyesi yükselmiş olsa da bu zor günlerde tecrübeli koçun rakipleri olduğu kadar dostları olarak da gördüğü Fenerbahçeli oyuncular ve koç Obradovic’in yanında olduğunu dile getirmesi çok doğru ve örnek alınacak bir davranış. Böyle günlerde dayanışmanın, birlikte olmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Umarız hem Fenerbahçe hem de ülkemiz bu süreci en az zararla en kısa sürede atlatır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …