Güncel Haberler

Barcelona, Kaptan Tomic ile Oyunculara Haber Gönderdi

Mundo Deportivo’nun haberine göre Barcelona, kaptan Ante Tomic liderliğinde oyunculara haber göndererek maaşlarında kesinti olabileceğini duyurdu.

Coronavirüs nedeniyle Turkish Airlines Euroleague‘in ertelenmesi takımlara ciddi anlamda ekonomik zarar veriyor. Bu nedenle de oyuncu maaşları ile önlemler almayı düşünüyorlar. İşte Barça da bu ekiplerden biri.

Bu konuda İspanyol ekibi henüz net bir karar vermemiş olsa da oyunculara bu kararın çıkabilme olasılığını da ilettiler. Zaten bu karar alınırsa sadece basketbol şubesi için değil, kulüp bünyesindeki tüm branşlra için geçerli olacak ve her oyuncunun durumu kontratı çerçevesinde özel olarak değerlendirilecek.

Geçtiğimiz yaz transfer piyasasının en cömert takımı olan Barça, Malcolm Delaney, Brandon Davies, Cory Higgins, Nikola Mirotic, Alex Abrines gibi önemli isinleri kadrosuna katara, bu sezon “Yıldızlar Topluluğu” ünvanını hakederek almıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …