Güncel Haberler

CSKA’dan “Pes Atırtık” Dedirten Hareket!

Tüm dünyada etkisini artarak sürdüren coronavirüs spor organizasyonlarının tamamının da askıya alınmasına neden olmuştu.

Bu durum basketbol liglerini de etkiledi tabiki ve NBA ile beraber tüm Avrupa ligleri de ya ertelendi ya da sezon şimdiden sona erdirildi. Ancak bu önlemlere rağmen halen “pes artık” denilen olaylar da izliyoruz.

İşte bu olayın sahibi olan basketbol takımı ise defalarca kez şampiyon olmuş ve Euroleague’in en yüksek bütçelerinden birine sahip olan CSKA Moskova.

Rus ekibi, yabancı oyuncularını ülkelerine gönderen ve tüm antrenmanlara ara verip tesileri kapatan diğer Euroleague takımlarının aksine tüm oyuncuları ile birlikte çalışmalara devam etti ve üstelik bir de hazırlık maçı yaptı kendi oyuncuları arasında. Umarız yakın zamanda CSKA yönetimi de kendisine gelir ve saçma sapan süreci durdurur!

Resim

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …