Güncel Haberler

Sergio Scariolo: “Olimpiyatlar’ın Düzenlenmesi Çok Zor.”

Son Dünya Şampiyonu İspanya milli takımının İtalyan koçu Sergio Scariolo, 2020 Tokyo Olimpiayatları‘nın oynanma ihtimali hakkında açıklamalarda bulundu.

İspanya milli takımının tecrübeli ve başarılı koçu Scariolo, NBA’de sezonun askıya alınmasının ardından 2020 Tokyo Olimpiyatları’nın düzenlenme ihtimali hakkında açıklamalarda bulundu.

“Her şey bilimsel verilerden çok genel hissiyatlara dayalı ancak benim şahsi penceremden bakacak olursak Olimpiyatlar’ın düzenlenmesi hakkında düşünmek çok zor, imkansız olduğunu görüyorum.”

FIBA son olarak yaptığı açıklamayla zaten tüm dünya genelindeki organizasyonları ertelemişti ancak 24 Temmuz’da başlayacak 2020 Tokyo Olimpiyatları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Scariolo önderliğindeki İspanya milli takımı, 2019’da Çin’in ev sahipliğinde düzenlenen FIBA Dünya Kupası’nı kazanarak tarihinde bu başarıya 2.kez imza atmıştı. Eğer Olimpiyat Oyunları’nın düzenlenmesine karar verilirse elbette İspanya en büyük favorilerden biri olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

İspanya Milli Takımının Aday Kadrosu Açıklandı (Euroleague oyuncuları yok)

2023 FIBA Dünya Kupası elemeleri L grubunda mücadele eden İspanya‘nın aday kadrosu belli oldu. 11 …