Güncel Haberler

Rice: “Bir Virüs Yüzünden Kariyerim mi Bitecek?”

Coronavirüs tüm dünyada basketbolu durdururken oyunculardan da farklı yönde tepkiler gelmeye devam ediyor.

Coronavirüs salgını nedeniyle Avrupa’da basketbol durmuş durumda. Türkiye dışında tüm ligler askıya alınırken, bazı liglerde sezon tamamen sonuçlandırılıp şampiyonlar bile ilan edilmişti.

Panathinaikos forması giyen tecrübeli guard Tyrese Rice, sezonun bu şekilde maçlar oynanmadan tamamlanmasını istemiyor.

Sezon başında bu sezonun kendisi adına emeklilik öncesi son sezon olabileceğini açıklayan 32 yaşındaki tecrübeli guard, kariyerinin bir virüs vakası ile maç yapmadan tamamlanmasını istemiyor.

Şahsi twitter hesabundan yaptığı açıklamada endişelerini şöyle dile getirmişti:

“Bir virüs yüzünden kariyerim mi bitecek? Hayır. Basketbol tanrılarının gelip bu konuyu halletmesi lazım. Yine de aile her şeyden önce gelir!”

Turkish Airlines Euroleague 11 Nisan ve Yunanistan Ligi 30 Nisan’a kadar ertelendiği için Panathinaikos’da koç Pitino ile beraber bir çok Amerikalı oyuncu ülkesine geri döndü. Rice ise henüz Yunanistan’dan ayrılmayan isimler arasında.

https://www.youtube.com/watch?v=Lz168H9uiz4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …