Güncel Haberler

Gobert: Tehlikeye Attığım Herkesten Özür Dilerim

Coronavirüs testleri pozitif çıkan Utah Jazz‘ın Fransız pivotu Rudy Gobert, sosyal medya hesaplarından yayınladığı açıklamayla kendisine destek olanlara teşekkür ederken virüsün yayılmasına etki ettiği için özür diledi.

Gobert şunları söyledi:

Son 24 saatte bana desteklerini ve endişelerini bildiren herkese teşekkür etmek istiyorum. Teşhis konulduğundan beri çok farklı duygular içerisindeyim. Korku, kaygı ve utanç. İlk ve en önemli şey şu ki, tehlikeye attığım insanlardan herkesin önünde özür diliyorum. O zamanlar virüsün bana bulaştığı hakkında en ufak bir fikrim yoktu. Mazeretim yok, duyarsızdım. Umarım benim hikayem herkese bu konuyu ciddiye alma noktasında bir uyarı olur. Bu virüsün yayılmasını önlemek üzere tüm deneyimlerimle herkesi eğiterek destek olma yolunda her şeyi yapacağım. Bana çok iyi bakılıyor ve tamamen iyileşmiş biçimde döneceğim. Tüm desteğiniz için tekrardan teşekkürler. Herkesi sağlıklı olmaya, güvende kalmaya davet ediyorum.

ESPN, Jazzli oyuncuların Gobert’in soyunma odasında bilinçsiz davranışlar sergilediğini söylediğini bildirmişti. Rudy, bir maç önü basın toplantısında corona virüsü hafife aldığını anlatmak için kayıt cihazlarına ve mikrofonlara dokunmasıyla tepki çekmişti.

Yıldız pivot, takım arkadaşı Donovan Mitchell’la beraber corona virüsü testlerinden pozitif dönen iki NBA oyuncusundan birisi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …