Güncel Haberler

Fenerbahçe Erimeye Devam Ediyor!

Turkish Airlines Euroleague 28.hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko konuk olduğu Khimki karşısında hem play-off yolunda önemli bir mağlubiyet aldı hem de rakibi ile ikili averajı kaybetmiş oldu.

Bu sonuçla her iki takım da 13-15’de eşitlendi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Khimki’de Alexey Shved 23 sayı, 6 asist, 2 top çalma, Jonas Jerebko 15 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve Devin Booker 15 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren isimler oldular.

Fenerbahçe Beko cepesinde ise Ali Muhammed 13 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Derrick Williams 11 sayı, 4 ribaund ve Nando De Colo 11 sayı, 3 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

EDİTÖR YORUMU:

Sarı lacivertliler 5 yıldır kurdukları herşeyi birbir yıkmaya devam ediyorlar. Düzen, disiplinli ve en önemlisi takım savunması adına hiçbir şey yok ortada. Hücumda organize olamayan, Khimki gibi savunması yumuşak bir takıma bile skor üretmekte zorlanan bir takım vardı karşımızda. Maçın başında Lauvergne’in enerjisini iyi kullanıp pota altında etkili olan temsilcimiz sonrasında De Colo ve Williams’ın bir türlü ritmini bulamamaları ile birlikte maça tutunmayı başaramadı. Khimki’de beklendiği Shved ön plana çıkarken Jerebko ile de pota altında net bir üstünlük kurdular. Özellikle ribaundlarda net bir üstünlük kurdu Khimki ve ne Vesely ne Lauvergne ne de Ahmet 5 numarada beklentileri karşılayamadı. Sarı lacivertliler adına sezon gittikçe zulüm haline dönüşmeye başladı. Özellikle Ataşehir’de oynadıkları maçlarda daha bitime 4-5 dakika kala taraftarların salonu boşaltmaya başlaması aslında durumu daha net özetliyor!

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …