Güncel Haberler

Obradovic: “Sonuna Kadar Savaşacağız.”

Turkish Airlines Euroleague 27.hafta mücadelesinde konuk ettiği Kızıl Yıldız’ı zor da olsa yenen Fenerbahçe Beko‘da koç Zeljko Obradovic karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

“Sonuna kadar oynayacağımız tüm maçlar gibi bizim için çok önemli bir maçtı. Sıralamaya bakarsak birçok takım Play-off için sonuna kadar savaşacak. Bizim hedefmiz de Play-offlar. Belgrad’da bizi yenen takıma karşı oynadık. Farklı bir kadroyla oynadık. Teknik ekip de farklıydı. Koç Sakota burada olmadığı için çok üzgünüm. Onun için acil şifalar diliyorum. İlk yarıyı oynama şeklimiz ve ikinci yarıyı oynama şeklimiz enteresandı. İlk 20 dakika daha iyiydik. İkinci yarıdaki reaksiyonumuz çok yavaştı. Bu yüzden de sadece 25 sayı ürettiğimize inanıyorum. Her zaman konuşuyoruz. Kendimizi kötü olan savunma ribaundlarına hazırlamaya çalışırız. Bu akşam maçı sadece bir hücum ribaundu sayesinde kazandık. Onun dışındaki her şeyle birlikte Kızılyıldız’ın da kazanma şansı vardı. Onları da tebrik ediyorum. Oyuncularımı da tebrik ediyorum. Bizim için çok önemli bir maçtı. Geçen hafta Çarşamba- Cuma-Pazar oynadık. Bu hafta da oynayacağız. Oyuncular için zor olacağını biliyorum. Yarın sabah saat 7.00’da Moskova’ya hareket edeceğiz. Sadece birkaç saat uyuyabileceğiz. Cuma da yine Khimki’ye karşı zor bir maç oynayacağız. Döner dönmez de Beşiktaş maçına hazırlanacağız. Zor bir programımız var. O yüzden tüm oyuncuların katkıda bulunması gerekiyor. Sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum.”

Kostas Sloukas ve James Nunnally’nin sakatlıklarına ilişkin sorulan soruya koç Obradovic, “Kostas, Khimki deplasmanına gelmeyecek ama James takımla birlikte olacak. Yarın durumuna bakacağız.” şeklinde yanıt verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …