Güncel Haberler

Fenerbahçe, Yine Kötü Oynadı Ama Bu Kez Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 27.hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko konuk ettiği Kızıl Yıldız‘ı zor da olsa 66-63’lük skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla sarı lacivertliler 13-14 oldu ve play-off yarışında önemli bir adım attı. Kızıl Yıldız ise 10-17 oldu ve play-off yarışındaki şansını artık iyice zora soktu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Fenerbahçe Beko‘da Nikola Kalinic 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile yegane çift haneli skor üreten isim olurken, Nando De Colo 9 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Derrick Williams 9 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Kızıl Yıldız cephesinde ise Lorenzo Brown 14 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Kevin Punter 14 sayı, 2 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

EDİTÖR YORUMU:

Sarı lacivertliler yine kendi sahalarında oynamanın avantajını yeteri kadar kullanamadıkları, sert düşüşler yaşadıkları bir maçı geride bıraktı. Neredeyse bir kez daha Ataşehir’deki taraftarlarını hüsrana uğratacaklardı ki son anda Kalinic sahneye çıkarak bulduğu ekstra bir isabetle takımını ipten aldı adeta. İlk yarıda iyi organize olan, Lauvergne, Williams, De Colo’yu devreye sokarak 41 sayı üreten temsilcimiz ikinci yarıda adeta durdu. Hücumda organize olamayan, Sloukas’ı arayan temsilcimiz dış şutlarda da etkili olmayınca 3.çeyreği sadece 10 sayı ile geçti ve rakibin maça ortak olmasına engel olamadı. Son çeyrekte iki takım da savunmada vidaları iyice sıktı. İki ekip de açık alanda kolay sayılar bulamayınca yarı sahada üretmekte çok zorlandı. Bu anlarda Kalinic’den gelen ekstra sayılar işin rengini değiştirdi. Sarı lacivertliler bir kez daha kötü oynadılar ama bu sefer maç sonunda toparlayıp kazanarak play-off yarışında bir kritik galibiyet daha alarak yollarına devam ettiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …