Güncel Haberler

Panathinaikos-Barcelona Hakemlerine Çirkin Saldırı!

21 Şubat Cuma günü Atina’da oynanan Panathinaikos Barcelona maçının ardından hakemlere çirkin bir saldırada bulunuldu.

Luigi Lamonica, Damir Jaovir ve Emin Moğulkoç‘un otele gittiği taksiye saldırada bulunanların henüz kimliği tespit edilemedi. Yunan polisi halen soruşturmaya devam ediyor.

Saldırı esnasında tecrübeli İtalyan hakem çenesinden ve elinden yaralandı, gece hastaneye giderek tedavi oldu.

İtalyan hakem olayın ardından ülkesine döndükten sonra Gazzetta dello Sport’a açıklamalarda bulundu:

“Aptallar her yerde karşımıza çıkabiliyor! Ben iyiyiğim, sorun yok. Çenemden ve elimden yaralandım ama bir sonraki maçımı yönetmek üzere hazırım.”

Ülkemizi temsil eden Emin Moğulkoç ise TivibuSpor canlı yayınına bağlanarak açıklamalarda bulundu:

“Bulunduğumuz taksiye bir saldırı oldu. Taksinin sol arka camını yumruklayarak kırdılar. O sırada sol arka koltukta oturan Lamonica’nın yüzüne cam parçaları geldi. Birkaç yerinde kanama oluştu. Ben daha ortada oturduğum için üzerime sadece cam parçaları geldi, bir yaralanmam olmadı. Lamonica’nın yaralarından dolayı hastaneye gittik. Hastaneden çıktıktan sonra polise ifade verdik ve otelimize döndük.

Saldıranların kim olduğuna dair bir bilgimiz yok. Hem geldikleri motosikletin plakası yoktu hem de gelen kişilerin yüzünde maske vardı. Herhangi bir şey göremedik, o yüzden bir şey söylemek doğru olmaz. Ancak bulunduğumuz şehir itibarıyla herkesin saldırganların Panathinaikos taraftarı olduğunu düşündürüyor. İşin açıkçası kim olduğunu bilmiyoruz.

Maç esnasında her maçta yaşanan olaylar yaşandı. Maçın sonucunda da taraftarlar bile bize tepki göstermedi.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …