Güncel Haberler

Dwyane Wade’in 3 Numaralı Forması Emekli Edildi

Miami Heat‘in efsane oyuncularından Dwyane Wade’in 3 numaralı forması emekli edildi.

Miami Heat’in organize edeceği 3 günlük etkinliklerin ilk gününde, efsane oyuncu Dwyane Wade’in 3 numaralı forması emekli edildi.

Miami şehri ve Heat organizasyonunun Dwyane Wade’in kariyerini andığı “The Flashback” isimli etkinliklerin ilk gününde oyuncunun 3 numaralı forması American Airlines Arena’nın tavanındaki yerini aldı.

2003 NBA Draftı’nda Miami Heat tarafından beşinci sırada seçilen Dwyane Wade, ilk sezonunda Yılın Çaylak Beşine seçilmişti. İlk sezonundan itibaren her geçen gün efsanesini daha da büyüten yıldız oyuncu 2006 yılında Miami Heat’i ilk NBA şampiyonluğuna taşıdı.

2011 yazında LeBron James ve Chris Bosh’u kadrosuna katan Miami Heat ile iki şampiyonluk daha yaşayan Dwyane Wade, kariyeri boyunca 13 kez All-Star olma başarısı gösterdi. Yıldız oyuncu sayı, asist, top çalma ve maç kategorilerinde Heat organizasyonunun rekorlarını elinde bulunduruyor. Kariyeri boyunca 8 kez NBA’in En İyi Beşlerine seçilen Wade, üç kez de En İyi Savunma Beşlerine seçildi.

Kaynak: Eurohoops

https://m.youtube.com/watch?v=CNa73lueo40&feature=youtu.be

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …