Güncel Haberler

Solgar Vitamin Türkiye Kupası Heyecanı Başlıyor

Avrupa’da yerel liglerin tamamında olduğu gibi BSL’de de maçlara ara verildi ve Solgar Vitamin Türkiye Kupası heyecanı yaşanacak hafta boyunca.

Bu sezon yeni bir formatla oynanacak olan Türkiye Kupası’nda 11 Şubat Salı ve 12 Şubat Çarşamba günleri çeyrek final maçları kura sonucu belirlenen takımın ev sahipliğinde tek maçlı eleme şeklinde oynanacak. Yarı finale çıkan ekipler ise 14-16 Şubat tarilerinde Ankara’nın ev sahipliğinde düzenlenecek Dörtlü Final organizasyonunda mücadele edecekler.

Kupaya giden yol şu şekilde:

11 Şubat Salı 19:00 – Ayhan Şahanek S.S. / Darüşşafaka Tekfen – Anadolu Efes (A)
11 Şubat Salı 19:00 – Sinan Erdem S.S. / Galatasaray Doğa Sigorta – Tofaş (D)
12 Şubat Çarşamba 19:00 – Ankara S.S. / Türk Telekom – Pınar Karşıyaka (B)
12 Şubat Çarşamba 21:00 – Ülker S.S. / Fenerbahçe Beko – Teksüt Bandırma (C)

14 Şubat Cuma 17:30 – Ankara S.S. / A – D
14 Şubat Cuma 20:30 – Ankara S.S. / B – C

16 Şubat Pazar 17:00 – Ankara S.S. / E-F

Resim

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Analiz: 37. Türkiye Kupası’nın Şampiyonu Anadolu Efes Oldu

Bursa’nın ev sahipliğinde düzenlenen Bitci Türkiye Kupası Final Four organizasyonunun finalinde Anadolu Efes, rakibi Fenerbahçe …